top of page
Skærmbillede 2023-01-23 kl. 14.04.47.png

Section No. 13

KØKKENMODEL   Section Kitchen

STØRRELSE   15 skabe

FARVE   Hvass Grey

GREB   Messing

BORDPLADE   Fenix Laminate

ARKITEKT  Bastian Grosvig, Nina Othel

LOKATION   Espergærde, Danmark

Sofie & Mark

Dette sektionskøkken blev bygget i et gammelt sommerhus i victoriansk stil, der for nylig blev til et generationshjem for en moderne familie, der har gjort det til en prioritet at tilbringe mere tid sammen.

”Vores hus er et sommerhus i klassisk victoriansk stil fra 1918. Min mand, vores datter og jeg forlod byen for at få mere plads og være tæt på naturen, og også for at blive tættere som familie. Vi købte huset sammen med min mor og startede vores helt eget flergenerationshjem. Vi gjorde det til en prioritet at være sammen. Det er sådan en glæde at opleve det voksende forhold mellem vores datter og hendes bedstemor. De kan forsvinde sammen i timevis. Min mor føler sig tryg ved at bo sammen med sin familie, og det er en gave for os at have en ekstra voksen i huset.

210519_Katalog_Sektion_Tryk-9.jpg
230308_S13_Plan_edited.png

"Det er som et møbel i vores stue."

 

Sofie

Espergare 5x.jpg
Espergare.jpg

"Vi valgte en løsning med en stor køkkenø og en ekstra vask. Øen er blevet vores absolutte yndlingsdel af køkkenet. Det giver os mange arbejdsstationer og meget plads, når vi laver hjemmelavede pizzaer, pasta eller andre bageprojekter. Samtidig er den ideel til socialt samvær. Du kan lave aftensmad på den ene side og drikke vin på den anden. Vi er ret gode til altid at holde øen ren og klar til madlavningsprojekter.”

”Vi er alle ret kræsne, når det kommer til materialer og håndværksmæssige løsninger, og det var en udfordring at finde et køkken, der matchede vores ønsker uden at være et specialbygget køkken. Stillarks køkken var den ideelle løsning for os. Vi følte os meget trygge og fornemmede straks, at hver detalje var blevet gennemtænkt. Fra hvordan hængsler og håndtag er placeret, til dybden af soklen i forhold til skabene. Vi behøvede ikke at tænke på alle de detaljer, som vi ellers skulle overveje i et specialbygget køkken. Beslutningerne var allerede truffet, og vi var enige i hver og en.”

Espergare 2_insta.jpg
bottom of page